Aktuální jídelníček  18.2.2019  Zuzana Pliška

Baby menu 18. – 22. 2. 2019

Pondělí
Přesnídávka: borůvkový jogurt, cereální srdíčka, ovoce 1,7
Oběd: polévka kulajda 1,7
krůtí kostky na řapíkatém celeru, kari a zázvoru, indiánská rýže 1,7
Svačina: čerstvý smetanový sýr Arla, grahamka, zeleninové hranolky 1,7

Úterý
Přesnídávka: drůbeží pomazánka s řeřichou, večka, zelenina 1,7
Oběd: polévka srbská rajčatová s těstovinovou rýží 1,7,9
znojemská čočka se šunkovým párečkem, okurek, chléb 1,7
Svačina: banketka s máslem a sýrem Gouda, zeleninové hranolky 1,7

Středa
Přesnídávka: moravský koláč s ovocem (frgál), kakao, ovoce 1,7
Oběd: polévka jáhlová se zeleninou a Mungo fazolí 1,7
těstoviny (vrtulky) se zeleninovo-masovou směsí po Maďarsku, sýr 1,7
Svačina: zapečené tousty se sýrem a šunkou, zeleninové hranolky 1,3,7

Čtvrtek
Přesnídávka: pomazánka z ovčího sýra s pažitkou, pohankový chléb, zelenina 1,7
Oběd: polévka cizrnová s koriandrem 1,7,
vepřové výpečky s dušeným špenátem a bramborovým knedlíkem 1,7
Svačina: vitamínová luštěninová pomazánka, slunečnicový chléb, zelenina 1,7

Pátek
Přesnídávka: švédská pomazánka, celozrnná večka, ovoce,zelenina1,7
Oběd: polévka vločková s koprem 1,7
rybí filé po mlynářsku s bramborovou kaší, kompot 1,7,4
Svačina: tvarohové chaloupky (buchta z tvarohového těsta), ovoce 1,7

Objednávejte na 736 490 622 (Libuše), 739 671 807 (Tomáš) nebo objednavky@dietmenu.cz

Alergeny, které obsahují použité potraviny, jsou uvedeny číselnými kódy za jednotlivými pokrmy.

Označování alergenů je legislativně stanoveno od 13.12.2014 v sou­ladu s potravinovým prá­vem

ALERGENY :

1 – obiloviny obsahující lepek (pšenice, oves, žito, ječmen, špalda, kamut nebo jejich
hybridní odrůdy a výrobky u nich),
2 – korýši a výrobky u nich,
3 – vejce a výrobky z nich,
4 – ryby a výrobky z nich,
5 – podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich,
6 – sójové boby (sója) a výrobky z nich,
7 – mléko a výrobky z něj,
8 – skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové
ořechy, para, ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)
9 – celer a výrobky z něj,
10 – hořčice a výrobky z ní
11 – sezamová semena (sezam) a výrobky z nich,
12 – oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2,
13 – vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,
14 – měkkýši a výrobky z nich